Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Welkom bij Wencop kwekerijen

Bij Wencop Kwekerijen, een familie bedrijf uit Barneveld, kweekt een enthousiast team vakmensen, met liefde voor hun werk én onze planten, een bijzonder assortiment park- en laan-bomen, meerstammigen en solitairplanten in een hoge kwaliteit. Met onze wintergroene haagplanten, van één tot meer dan zes meter hoog, kan snel veel privacy gerealiseerd worden.

 

Voor onze 49 hectare kwekerij met humusrijke zandgrond selecteren we sterke, veelal inheemse, soorten met een hoge sier- en natuurwaarde.
Er is een keus uit vele bladverliezende meerstammige en solitaire bomen, struiken en solitairplanten met sierlijke basten, bloemen, vruchten en herfstkleuren in uiteenlopende vormen, hoogte en breedte maten.

We leveren vooral aan professionele klanten zoals hoveniers, gemeenten, collega kwekers, maar ook aan tuinliefhebbers.
Planten hebben veel eigenschappen waarop u kunt selecteren. Om uiteindelijk de voor u beste plant, of planten, op de door u beoogde plaats te kunnen planten kan het zijn dat u in korte tijd veel voor u nieuwe kennis nodig heeft.

Als specialisten geven we graag advies bij het maken van uw keuze en, indien nodig, de wijze van uitvoering van het plantwerk. Op onze website onder het kopje "Sortiment" kunt u alvast een beeld krijgen van een deel van de mogelijkheden.